Mededeling Harry Gubbels

Beste mensen,

Na bijna 12,5 jaar en met veel plezier werkzaam te zijn geweest als directeur van Meander, vrijeschool voor basisonderwijs ga ik afscheid nemen.

Een nieuwe uitdaging is op mijn pad gekomen. Op 1 januari start ik als bestuurder van de coöperatieve vereniging antroposofisch kindcentrum Midden-Nederland. Daar ga ik me bezighouden met de opstart en uitbouw van de samenwerking van een aantal vrijescholen en een bso. Een groot deel van het werk is gericht op bestuurlijke- en bedrijfsvoerende zaken.

Meander heeft in 2017 een nieuwe locatie betrokken. Het leerlingaantal is de afgelopen jaren flink toegenomen en we hebben een prachtig team van mensen staan! Het vrijeschool onderwijs bloeit in Nijmegen.

De sollicitatieprocedure t.a.v. mijn opvolging zal vlot opgestart worden. Binnenkort zal er eerst een interim directeur benoemd worden.

Met heel veel plezier heb ik met jullie samengewerkt. Mede door jullie heb ik mogen groeien in mijn werk en in wie ik ben. Dank daarvoor!!

Met vriendelijke groet,

Harry Gubbels M.
Directeur Meander, vrijeschool voor basisonderwijs